Interviul Clinic in Neuropsihologie (editia a 2a)

Project Details

Neuropsihologia clinica reprezinta o stiință aplicata cu obiect principal de studiu expresia comportamentala a unei disfunctii cerebrale. (Lezak, 2012)

In trecut, cand tehnologia medicala si imagistica din prezent nu erau asa dezvoltate, neuropsihologii aveau un rol important in localizarea unei leziuni cerebrale prin tehnici de testare neuropsihologica.

Neuropsihologia reprezinta din punct de vedere stiintific o disciplina medicala si o subspecializare a psihologiei clinice, aflata la granita dintre psihologie, medicina si stiinte neuronale, fiind incadrata in domeniul neurostiintelor. Intr-un sens restrans, obiectul sau principal de studiu este relatia dintre creier si comportament. Pe larg, neuropsihologii studiaza relatiile ce apar intre procesele mintale, patologie si comportament.

Project Name
Interviul Clinic in Neuropsihologie (editia a 2a)
Client
Profesionisti din domeniul sanatatii
Location
Online pe platforma Thinkific
Year
Prima editie Ianuarie-Martie 2018; Editia a 2-a: septembrie 2021

Te-ai intrebat vreodata ce presupune un interviu clinic in neuropsihologie? Ce intrebari sunt adresate pacientului? Cum depistezi simptomele neuropsihologice prezente pentru a determina bateria de testare corespunzatoare? Ce afectiuni medicale din trecut sau din prezent influenteaza evaluarea neuropsihologica?

Tematicile curpind atat aspecte din neuropsihologia pediatrica, dar si din neuropsihologia adultului.

 

Detalii administrative

Cursul se adreseaza studentilor la psihologie, masteranzilor si doctoranzilor in psihologie clinica, psihologilor atestati in psihologie clinica. La nivel informativ pot participa logopezi si absolventi de psihopedagogie speciala, alti specialisti din domeniul sanatatii (kinetoterapie, medici)

Adresa cursului: https://neuropedi.thinkific.com/courses/interviul-clinic-in-neuropsihologie-editia-a-2-a

Continutul este preinregistrat, astfel ca se poate realiza in ritm propriu oricand. Odata achizitionat accesul este permanent. Pentru a vizualiza tematica acestui curs va invit sa accesati linkul de mai sus. Va puteti inscrie la el in orice moment.

Cursul nu are credite, se ofera diploma de participare dupa finalizarea acestuia.

Pret:

  • 150 RON / 30 EURO / : psihologi si specialisti din domeniul sanatatii
  • 100 RON / 20 EURO : studenti la psihologie, medicina, masteranzi

 

Realizarea platii:

Varianta 1: plata pretului intreg direct la inregistrare cu cardul prin Stripe. Accesul la curs se va realiza imediat dupa plata. (valabil pentru psihologi si specialisti)

Varianta 2: plata sumelor corespunzatoare (RON sau EURO) in oricare din conturile de mai jos. Studentii si masteranzii au disponibila doar aceasta varianta

  • RO83BREL0002002501290100 deschis la LIBRA BANK, Simion Madalina – Cabinet Individual de Psihologie pentru taxele in RON
  • RO35INGB0000999910131834 deschis lNG Bank, Simion Madalina EURO
  • RO42INGB0000999902282953 deschis lNG Bank, Simion Madalina ; varianta alternativa pentru RON

Daca ati ales plata prin transfer bancar este necesar sa trimiteti dovada platii la madalina@neuropedi impreuna cu datele necesare daca doriti factura fiscala. Nu conteaza contul din care s-a facut transferul. Dupa primirea dovezii de plata va voi trimite cuponul unic de acces pe care il introduceti in casuta ca din poza de mai jos pentru a va valida plata pe site). Platforma nu permite o legatura intre cursurile achitate in cont bancar si cele folosind cardul direct pe site, astfel ca pentru aceste situatii exista cupoanele, iar pasii de inscriere presupun sa va inscrieti ca si cum ati plati, dar in loc sa achitati din nou cursul sa introduceti cuponul. Pentru studenti/masteranzi atasati orice dovada a calitatii de student (ex poza la carnet sau la legitimatia de transport sau screenshot din platforma online)

 

Cursul este elaborat de psih. Madalina Simion, in prezent in formare oficiala in neuropsihologie la Instituto Superior de Estudios Psicológicos (ISEP), acreditat de Consiliul General de Psihologie din Spania pentru specializarea in neuropsihologie clinica, program ce indeplineste ghidurile internationale de instruire ale Conferintei din Huston pentru acreditarea de psiholog expert in neuropsihologie clinica recunoscuta de Colegiul Psihologilor din Spania