Testare Conners 3

Conners 3 este produsul a 40 de ani de cercetari in psihopatologia copilului si adolescentului. Este o metoda minutioasa si centrata pe evaluarea tulburarilor de deficit de atentie si hiperactivitate si a problemelor si dezechilibrelor frecvent asociate. Ofera o evaluare ampla a copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, luand in considerare atat conditiile sociale cat si pe cele scolare si de acasa.

Evaluarea ADHD

ADHD este adesea asociata cu una sau mai multe tulburari colaterale, cu anumite dezechilbire si deteriorari functionale. Conners 3 contine multiple scale care ajuta la evaluarea nu doar a tulburarii ADHD, ci si a problemelor legate de aceasta, privind aspecte precum: functionarea executiva, probleme de invatare, agresivitate, relatia cu semenii si familia.

Sunt incluse si scale care filtreaza direct prin filtrul criteriilor de diagnostic DSM-IV atat pentru ADHD cat si pentru diverse tulburari complementare. Conners 3 ajuta clinicienii sa determine daca un copil intampina dificultati mai mari intr-un anumit domeniu, fata de alti copii de aceeasi varsta. Aceasta orientare in dezvoltare ajuta la evitarea unui diagnostic gresit, facand posibila compararea comportamentului unei persoane cu comportamentul caracteristic observat intr-un esantion normativ.

Rezultatele evaluarii pot fi oferite pe loc doar la Sanador pentru o programare specifica doar pentru aceasta testare.